Festivalul Nationala de Arte “Florian Pittis” pentru liceeni

Consiliul Elevilor al Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti si Trupa de teatru AS au deosebita placere sa va invite la cea de-a III a editie a Festivalului national de arte pentru liceeni Florian Pittis, un concurs de teatru si muzica dedicat exclusiv liceenilor in memoria lazaristului Florian Pittis.

Festivalul national de arte FLORIAN PITTIS se va desfasura in aprilie 2010. In luna martie se vor anunta datele exacte ale festivalului. Desfasurarea festivalului nu va afecta in niciun fel vacantele scolare, sau examenul de bacalaureat.

Festivalul este organizat in doua sectiuni si are o durata de 3 zile :

Sectiunea I – teatru ;

Sectiunea a II-a. muzica;

Gala si festivitatea de premiere.

Inscrierile la acest festival se fac pe baza urmatoarelor documente:

1.O inregistrare Avi/ Dvd (sectiunea teatru / muzica ), Audio (sectiunea muzica) a piesei;

2.Un C.V al trupei , care trebuie sa contina: lista cu membrii trupei (elevi si coordonatori); Scurt istoric al trupei (participari la concursuri/festivale, rezultate obtinute etc.).; date de contact.

Aceste documente se depun la secretariatul Colegiului National Gheorghe Lazar ( Bulevardul Regina Elisabeta nr.48 , sector 5), pana pe data de 22 martie 2010. Materialele trimise vor fi analizate de catre o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce isi vor prezenta spectacolul in cadrul Festivalului national de arte FLORIAN PITTIS.

In cadrul sectiunii muzica, fiecare trupa/participant va trebui sa sustina un recital live de maxim 10 minute, care trebuie sa contina obligatoriu minim o piesa din repertoriul lui Florian Pittis. Organizatorii vor asigura participantilor toate necesitatile tehnice. Pentru preselectie trebuie trimise minim o piesa din recital.

In cadrul sectiunii teatru, durata unui spectacol trebuie sa fie cuprinsa intre 15-30 de minute. De asemenea, se vor pune la dispozitia trupelor elemente de decor si recuzita.

Pentru consultarea regulamentului, cat si a altor detalii va rugam accesati site-urile http://www.consiliulelevilorlazar.ro si http://www.trupaas.ro .

Pentru alte detalii nu ezitati se ne contactati:

ANDREI GHEORGHE telefon: 0745.06.66.65 e-mail: andreigh@mediasat.ro

http://www.consiliulelevilorlazar.ro

http://www.trupaas.ro

andreigh_2005@yahoo.com

http://www.trupaas.ro

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: