Scoli de vara de limba engleza pentru elevi in UK si SUA

Au inceput inscrierile la scolile de vara pe care centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School din Bucuresti le organizeaza in iulie-august 2010 in colaborare cu prestigioase scoli din  Marea Britanie si SUA.

Scopul principal al acestor programe de vara este de a oferi timp de 2 saptamani, cursuri de limba engleza de un inalt standard profesional, alaturi de o mare varietate de activitati sociale, culturale si  sportiv-recreative, excursii de o zi si de jumatate de zi, cazare in campus si pensiune completa. Totul se va desfasura într-un mediu multinational, in care se intalnesc circa 200 de copii si tineri din 20-30 de tari.

Pentru vara 2010, exista opt destinatii pentru scoli de vara- sapte în Marea Britanie si una în SUA. Locurile unde vor putea merge elevii care doresc să îşi perfecţioneze limba engleză sunt oraşele Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury si Miami. In continuare, iata doar doua astfel de exemple de scoli de vara pe care le recomandam elevilor, pentru grupe de varste diferite:

1. Programul “London Experience” (Ascot)- 9-14 ani, se desfasoara in campusul scolii St. Mary’s, o scoala de top din Anglia, care detine 55 acri de teren in apropiere de Castelul Windsor. Perioada: 12-26 iulie 2010

2. Programul “Canterbury Experience-14-18 ani, se desfasoara in campusul University of Kent, o universitate de prestigiu din Marea Britanie, situata in apropierea faimoasei Catedrale din Canterbury. Perioada: 18 iulie- 1 august 2010.

Pentru lista completa a programelor de vara organizate de centrul nostru, va invitam sa accesati site-ul www.shakespeare-school.ro/programevara.

Shakespeare School organizeaza de 5 ani astfel de programe de vara in strainatate (am trimis grupuri la Cambridge, Oxford, Londra, Malta, New York, etc), iar feedback-ul participantilor a fost foarte bun, ceea ce ne permite sa afirmam ca ele au reprezentat un real succes.

Consideram ca ar fi util sa informam si tinerii elevi din toata tara despre existenta unor astfel de programe educationale, motiv pentru care va solicitam sprijinul.

Spre exemplificare, va atasam 2 oferte a unor programe de vara adresandu-se unor grupe de varsta diferite: “London Experience” (Ascot) 9-14 ani, dar si “Canterbury Experience”- 14-18 ani, pe care le puteti afisa la avizierul scolii. Mai multe detalii exista in ofertele mentionate, dar si pe site-ul nostru www.shakespeare-school.ro/programevara.

Avand in vedere ca numarul de locuri pentru fiecare program in parte este limitat, daca elevii dvs sunt interesati, le sugeram sa ne contacteze cat mai curand. In cazul formarii unui grup de minim 15 elevi, se acorda o gratuitate pentru un profesor insotitor.

Primul pas pentru inscrierea la un program de vara este completarea unui formular de inscriere online, la acelasi site de mai sus! Dupa ce primim formularul completat, le vom oferi toate detaliile cu privire la conditiile de plata!

Va multumim anticipat si speram ca informatiile despre aceste oportunitati educationale deosebite vor fi transmise tinerilor dornici sa isi perfectioneze limba engleza la “ea acasa”!

Advertisements

1 comment so far

  1. Guest on

    si eu am participat la o scoala de vara la Londra (University College London) cu cei de la Shakespeare School si a fost super!!!:X:X I miss LDN!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: