NoteMari.ro impreuna cu Partenrii va pregateste noi concursuri cu multe premii

Am observat ca va plac concursurile, dar mai ales premiile si impreuna cu partenerii nostri vom lansa si mai multe concursuri cu premii si mai variate. Bineinteles ca si cerintele la concursuri vor fi diferite, asta in functie de partener sau premiu.

Impreuna cu Compania de Apa “Somesul” vom lansa o serie de concursuri cu probe care mai de care mai interesante. Concursurile vor avea ca teme:

– circuitul apei in natura,

– poluarea apelor si a mediului inconjurator,

– metode de prevenire a poluarii mediului inconjurator

– alimentarea cu apa potabila,

– ecosisteme

Pentru a participa la concursuri se vor stabili o serie de probe, cum ar fi: compuneri, raspuns la intrebari, colaje, proiecte, videouri sau imagini. Acestea se vor stabili in functie de tipul de premiu. Printre premii se vor numara: brelocuri, orare, insigne, figurine de plastic, iar marele premiu tabla magnetica.

In parteneriat cu Asociatia ArtImage vom lansa un concurs ce va dura ceva mai multe luni si va avea doua etape. Acest concurs se adreseaza iubitorilor de fotografie si literatura. Premiile vor fi substantiale si vor consta in bani, carti si abonamente la http://www.notemari.ro

Iar pentru cei mai harnici membrii NoteMari.ro in fiecare luna vom acorda premii asigurate de partenerul nostru, PrintPlazza. Calendarele cu ursuleti vor fi luate de cei care acumuleaza cele mai mari punctaje in fiecare luna. Urmareste “Topul Lunii”, acumuleaza puncete si ia premiul.

Calendar cu Ursulet

Calendar cu Ursulet

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: