Ce pot face Robotii de la Flourishingmind

Flourishing Mind ne-a invitat, ieri, 30 septembrie 2009, la Scoala Internationala Cluj, la o demonstratie cu roboti. Un scorpion inofensiv, dar precaut la detectarea de obiecte care-i apareau in cale, „intepa” si le ferea prin intoarceri de 900. Alt robot a fost activat prin sunete – un simplu fluierat era de ajuns pentru a fi activat. O macara in miniatura era activata la atingerea obiectelor, iar alt robot se deplasa urmarind o traiectorie precisa delimitata printr-o linie.

Organizatorii au explicat ca robotii devin independenti din momentul in care le sunt transferate programele, astfel sunt mult mai flexibili si mai usor de utilizat.

Special conceputi pentru copii, robotii sunt usor de ansamblat, acestia fiind construiti din piese lego, avand incorporate programele ce pot fi utilizate in functie de intentiile celui care construieste.

Roboti in actiune

Flourishingmind si notemari.ro va asteapta sa va inscrieti la seria de o luna de intalniri cu robotii, unde participantii vor construi si activa propriul robot (inscrierile se fac pana in 5 octombrie 2009, pe situl www.notemari.ro sau www.flourishingmind.com).

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: