NoteMari fara probleme: TUR DEMO

Echipa Notemari doreste sa faciliteze tuturor membrilor sai, accesul la modulele puse la dispozitie de acest sistem de studiu alternativ. Primind multe intrebari,  din partea comunitatii, legate de functionarea site-ului Notemari, am pus la cale o metoda utila de prezentare integrala a acestuia: TURUL DEMO.

Am conceput o serie de filmulete explicative, pe intelesul tuturor membrilor, care va indruma pas cu pas, va arata cum sa procedati pentru a va servi de site si a obtine informatiile dorite. E mult mai simplu de acum incolo sa accesati probleme si exercitii rezolvate sau propuse, sa intrati in comunitate, sa invatati impreuna si sa acumulati cat mai multe puncte.

Vizionati oricand clipurile de care aveti nevoie, cititi explicatiile aferente si nu uitati sa consultati,  oricand aveti o nelamurire, si  canalul NoteMari de pe http://www.youtube.com, sau si mai simplu,  cautand pe acest site, cuvantul notemari.

Urmariti ultimele filmulete adaugate si sariti cu sugestii de explicatii daca mai aveti alte intrebari. Propuneti alte teme pentru  clipuri explicative, noi le vom realiza si va vom oferi puncte feedback! 

Va dorim succes! 

 

exemplu clip

exemplu clip

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: