Carti online!

carti-online-mic1Note Mari raspunde nevoii de pregatire temeinica a elevilor, oferind surse variate, interesante, mereu noi, de material informativ. In afara de baza de date in continua crestere, cu mii de exercitii propuse sau rezolvate, Note Mari a initiat un nou modul de studiu, modulul Carti Online.

Ce inseamna Carti online?

Un avantaj in plus pentru orice elev care are acum acces la carti, culegeri de texte si exercitii care acopera toate materiile de interes pentru pregatirea examenelor de Bacalaureat sau Teza cu subiect unic, exemene scolare sau olimpiade.

Pentru o suma modica, sub pretul din librarii, puteti achizitiona prin SMS, in baza unui sistem avantajos de credite, o multitudine de capitole din carti si manuale.  Acestea se pot vizualiza pe intreaga perioada activa a abonamentului iar membrii comunitatii Note Mari beneficiaza, bine-inteles, de materile gratuite si discounturi avantajoase.

Veti fi incantati, cu siguranta, de aplicatia atractiva de prezentare a cartilor online si meniul animat de rasfoire a paginilor. Vizualizati chiar acum cartile puse la dispozitie de Note Mari!

carti-21

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: