Noua imagine NoteMari!

 

Primavara vine si la NoteMari! Colectivul nostru de informaticieni harnici si intreprinzatori ne-a pregatit tuturor o mare surpriza. A conceput o imagine noua-nouta a sitului acum ca am depasit pragul de 700 de membrii ai comunitatii!

Suntem bucurosi ca ati ales sa studiati alaturi de NoteMari si dupa cum v-am promis, am reconfigurat situl. L-am facut mai dinamic, mai interactiv si mult mai practic pentru a va facilita navigarea si accesul rapid la informatiile de interes. Am conceput meniuri mult mai intuitive, mai usor de parcurs pentru o navigare fluida de la o aplicatie la alta pentru un acces imediat la informatiile de care aveti nevoie.

red ball

 

Modificarile se tin in lant zilele acestea, suntem mandri sa va anuntam ca trecem printr-o perioada foarte agitata insa foarte productiva. Urmariti indeaproape ultimele schimbari, intrati in contact cu noi si exprimati-va opiniile despre noua configurare si interfata!

Tot ce ai nevoie sa stii gasesti pe prima pagina

 Sa incepem cu pagina principala. Am segmentat si sintetizat informatia pe module privitoare la functionarea si facilitatile oferite de site. Acestea sunt: Informatii generale( CINE SUNTEM, TUR DEMO, INSCRIERE), Comunitate,  Sala de forta, Profesorul online, Cartile online, Casuta sugestii.  In felul acesta, inca din pagina principala primiti clarificarile si explicatiile necesare pentru a intelege ce anume va punem la dispozitie si ce aveti de facut pentru a beneficia de acestea.

Comunitate

Am decis sa scoatem in evidenta membrii sarguinciosi ai comunitatii si de a afisa topul celor mai activi membri pe pagina principala. Reactiile si parerile voastre sunt deosebit de importante pentru NoteMari. Ne orienteaza inspre adaptarea eficienta a serviciului nevoilor voastre si ne indeamna spre autocritica, impulsionand perfectionarea continua a serviciului.

Aveti acum sansa de a va face auziti inca de pe pagina principala: Spuneti-ne ce credeti despre NoteMari, cum va stimuleaza si cum va faciliteaza procesul invatarii. Nu uitati ca la NoteMari orice efort este rasplatit!

Tur Demo

Dorim sa facilitam procesul intelegerii modului de functionare a sitului, prin urmare am decis sa concepem tutoriale pe intelesul tuturor. Ce inseamna aceasta? Materiale video, suport grafic si text care sa va indrume si clarifice pas cu pas, cum procedati pentru a va servi la maximum de facilitatile oferite de site.

Newsletter

Atentie mare la sectiunea noutati!  Nu pierdeti ultimele informatii privitoare la concursuri, promotii, probleme propuse si schimbari efectuate. Va vom anunta periodic ce va pune la cale NoteMari, asa ca fiti pe faza!

Echipa NoteMari va multumeste pentru sprijinul si increderea acordata. Sa crestem si sa invatam impreuna!

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: